Levensbrug

Het verwerken van een verlies kan heel erg zwaar zijn. Soms ook zijn er vragen die onbeantwoord zijn gebleven, of woorden die niet meer uitgesproken zijn. Dankzij een levensbrug-afstemming kan de ziel van een overleden dierbare toch nog aan het woord komen. Via het contact in de energie kan iemand laten weten hoe de nieuwe zijnstoestand wordt ervaren, wat hij of zij nodig heeft om het aardse los te laten en hoe het leven op aarde ervaren is. Soms heeft de overledene nog een boodschap voor degene die is achtergebleven, of kunnen de vragen die de achtergeblevene heeft nog beantwoord worden.

Of het nu gaat om een ouder, een kind, een familielid of een miskraam, het afscheid moeten nemen van een dierbare is een bijzonder en dikwijls moeilijk proces.

Rouw wordt niet alleen gevoeld als er iemand is overleden. Ook als een dierbare bijvoorbeeld de Ziekte van Alzheimer heeft, in coma ligt of in de laatste levensfase verkeerd en niet meer in staat is om direct te communiceren, kan er rouw gevoeld worden over wat was en verloren is gegaan.

Communiceren zonder woorden
Mensen die niet meer in staat zijn om via praten of gebaren duidelijk te communiceren, kunnen tijdens een afstemming weer aan het woord komen. De afstemming biedt hen de mogelijkheid om te laten weten wat ze nodig hebben, hoe ze hun leven (hebben) ervaren en hoe het met ze gaat. Door een levensbrug-afstemming kun je zo toch nog verbinding maken en inzicht krijgen in wat er in iemand omgaat. Voor het verwerkingsproces kan het belangrijk zijn om te weten of de overleden persoon bijvoorbeeld nog om je heen is, of dat deze goed is aangekomen op zijn of haar bestemming. Misschien is er iets dat jouw naaste nog had willen zeggen. Of je kunt dankzij de afstemming nog invulling geven aan eventuele wensen. Een levensbrug-afstemming biedt je ook de mogelijkheid om berusting te vinden in hoe het nu met iemand is.

Een levensbrug-afstemming kan je helpen om verlies en rouw te verwerken en van daaruit je eigen leven weer een nieuwe vorm te geven, ook als iemand niet meer fysiek naast je is.

Meer weten of een afstemming aanvragen? Stuur mij een bericht en je krijgt zo gauw mogelijk antwoord.

    Ja, ik stuur een bericht

    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.