Kinderwens

Er kunnen veel vragen spelen rondom het mogen krijgen van een kindje. Met een afstemming kan ik helpen om inzicht te krijgen in de (on)bewuste patronen die meespelen om wel of geen kindje te kunnen krijgen. Met een kinderwens-afstemming kunnen de voorwaarden voor het krijgen van een kindje geoptimaliseerd worden.

Heb je een kinderwens maar vraag je je af of de tijd nu rijp is? Heb je een kinderwens en geen partner en vraag je je af of je het alleen zou kunnen doen? Wil je graag een kindje maar is het nog niet gelukt om zwanger te worden? Of heb je juist géén kinderwens en vraag je je af wat hieraan ten grondslag ligt. Of ben je er niet zeker van of de keuze om geen kindje te krijgen echt de juiste is. Of misschien heeft je partner twijfels?

Tijdens de afstemming ga ik met je ziel in gesprek. Wat naar voren kan komen is de ervaringen die je zelf hebt gehad waardoor het verlangen naar een kindje er wel of niet is. Het kan zijn dat er zieltjes aanwezig zijn, die kunnen we aan het woord laten en laten vertellen waarom ze wel of niet geboren willen worden. Er kan ruimte gegeven worden voor verwerking of loslaten waardoor de blokkade die jij of je partner onbewust in stand houdt opgelost wordt en er een andere beweging in de energie plaats kan vinden, een beweging die wellicht een zieltje uitnodigt om te komen. Ik kan niet zorgen dat je een kindje krijgt.

Meer weten of een afstemming aanvragen? Stuur mij een bericht en je krijgt zo gauw mogelijk antwoord.

Het lezen van de afstemming van Anita op mij bezorgde me direct kippenvel. Mijn lijf reageerde, ik werd warm, brok in mijn keel en de tranen stonden in mijn ogen. Het klopt zo. Het besef en de bewustwording zorgde voor enige berusting, een soort van loslaten.
Anita was precies op het juiste moment en tijd in mijn leven om dit onbewuste weten naar de oppervlakte te brengen.
Ik kan het een ieder aanraden die het zichzelf gunt om zichzelf te mogen zijn.
Ze is een puur en fijn mens.

    Ja, ik stuur een bericht


    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.