Opleiding Luisterkind-werker: laat je eigen licht schijnen!

Bevoegd-Luisterkindwer_luisterkind_trainer_ker_Praktijk-Luisterlicht_Groningen_Anita-Wiersma

Zelf omschrijf ik het maken van een afstemming graag als het laten schijnen van een licht in het leven van de ander. De reacties die ik op mijn afstemmingen krijg, geven mij daarbij ontzettend veel voldoening.

De Luisterkind® Methode
De methode die ik volg en de opleiding die ik geef, zijn opgestart en ontwikkeld door Diana Hendriks. De opleiding is breed toegankelijk en geschikt voor iedereen die graag met mensen werkt.

Volgens de Luisterkind® Methode krijgen cliënten op een liefdevolle manier duidelijkheid en inzicht in bijvoorbeeld het ontstaan van gedrag en patronen. Gedrag van kinderen kan verhelderd of opgelost worden, zonder dat ze de nadelen van een therapeutische behandeling hoeven te ondergaan. En mensen die zelf geen woorden (meer) kunnen geven aan wat er nog bij ze leeft kunnen gehoord worden.

Wil jij ook je licht laten schijnen in het leven van anderen?

Word Luisterkindwerker!

Je kunt de beroepsopleiding tot Luisterkindwerker bij mij volgen op inspirerende locaties in de stad Groningen en in Hoogezand. De cursus bestaat uit 5 lesdagen van 10.00 tot 16.30 uur, verdeeld over 6 maanden. Na het positief afronden van de cursus krijg je het officiële certificaat Luisterkindwerker®.

Cursusdata:

  • De eerstvolgende opleiding op locatie in Groningen start op dinsdag 24 januari 2023 (vervolgdata: di. 21 februari – di. 28 maart – di. 25 april – di. 23 mei).

Online cursus
Wil je de opleiding liever online volgen? Neem dan contact met me op. Zodra er drie online cursisten zijn, plan ik de opleiding in gezamenlijk overleg in. De online opleiding bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur, verdeeld over 6 maanden. Je krijgt persoonlijke ondersteuning via telefoon en een online studieportaal.

Zowel de opleiding op locatie als de online opleiding is een combinatie van theoretisch en praktisch werk. De Opleiding Luisterkindwerker® staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (COBK).

Kosten
De kosten voor de opleiding bedragen  € 1.545,- (0% BTW)
De opleidingsmap met helder opgesteld lesmateriaal is inbegrepen, net als op locatie koffie, thee, fris en wat lekkers.
Voor de online opleiding is er naast de opleidingsmap, ondersteuning via een online studieportaal.

Zelf meenemen wanneer je de opleiding op locatie volgt: schrijfbenodigdheden, lunch, warme sokken en een vest of trui.

Als docent sta ik gedurende de opleiding altijd voor je klaar.

Voor de opleiding gelden aanvullende algemene voorwaarden. Deze vind je hier

Voor vragen en meer informatie over de aanmelding nodig ik je van harte uit om mij via onderstaand formulier een bericht te sturen. Je kunt ook e-mailen naar praktijkluisterlicht@gmail.com. Graag tot ziens!

    Ja, ik heb interesse en wil graag meer weten over de opleiding tot Luisterkindwerker

    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.