Opleiding Luisterkind-werker: laat je eigen licht schijnen!

Zelf omschrijf ik het maken van een afstemming graag als het laten schijnen van een licht in het leven van de ander. De reacties die ik op mijn afstemmingen krijg, geven mij daarbij ontzettend veel voldoening.

De Luisterkind® Methode
De methode die ik volg en de opleiding die ik geef, zijn opgestart en ontwikkeld door Diana Hendriks. De opleiding is breed toegankelijk en geschikt voor iedereen die graag met mensen werkt.

Volgens de Luisterkind® Methode krijgen cliënten op een liefdevolle manier duidelijkheid en inzicht in bijvoorbeeld het ontstaan van gedrag en patronen. Gedrag van kinderen kan verhelderd of opgelost worden, zonder dat ze de nadelen van een therapeutische behandeling hoeven te ondergaan. En mensen die zelf geen woorden (meer) kunnen geven aan wat er nog bij ze leeft kunnen gehoord worden.

Wil jij ook je licht laten schijnen in het leven van anderen?
Word Luisterkindwerker!

Ik geef de beroepsopleiding in de stad Groningen op een inspirerende locatie. Daarnaast kun je de opleiding bij mij ook online volgen.

De opleiding op locatie start in september 2021 (de volgende lesgroepen starten in februari 2022). Wil je de opleiding liever online volgen? Neem dan contact met me op. Zodra er drie online cursisten zijn, plan ik de opleiding in overleg in.

  • Opleiding op locatie: 5 dagen van 10.00 tot 16.30 uur, verdeeld over 6 maanden.

Cursusdata:

-De eerstvolgende cursus start op woensdag 10 november a.s. (vervolgdata: wo. 8 december 2021 – wo. 12 januari 2022 – wo. 9 februari 2022 – wo. 9 maart 2022)

-Ook kun je nu al aanmelden voor de cursus die start op di. 8 februari 2022 (vervolgdata: di. 8 maart 2022 – di. 5 april 2022 – di. 10 mei 2022 – wo.8 juni 2022)

  • Online opleiding: 5 dagdelen van 4 uur en je krijgt ondersteuning via een online studieportaal. De online opleiding is eveneens verdeeld over 6 maanden.

Zowel de opleiding op locatie als de online opleiding is een combinatie van theoretisch en praktisch werk. De Opleiding Luisterkindwerker staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (COBK).

De kosten voor de opleiding bedragen € 1.525,- (0% BTW)
De opleidingsmap met helder lesmateriaal is inbegrepen, net als op locatie koffie, thee, fris en wat lekkers.
Voor de online opleiding is er naast de opleidingsmap, ondersteuning via een online studieportaal.

Zelf meenemen wanneer je de opleiding op locatie volgt: schrijfbenodigdheden, lunch, warme sokken en een vest of trui.

Als docent sta ik gedurende de opleiding altijd voor je klaar.

Voor de opleiding gelden aanvullende algemene voorwaarden. Deze vind je hier

Voor vragen en meer informatie over de aanmelding nodig ik je van harte uit om mij via onderstaand formulier een bericht te sturen. Je kunt ook e-mailen naar praktijkluisterlicht@gmail.com. Graag tot ziens!

    Ja, ik heb interesse en wil graag meer weten over de opleiding


    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.